Et stort jubilæumsår hos Hugo Petersen

Et stort jubilæumsår hos Hugo Petersen

7. marts 2018 - kl. 8:50 - af

I år fejrer Hugo Petersen & Søn ApS 50 års jubilæum, hvilket gør dem til Sæbys ældste tømrervirksomhed. Det er dog ikke kun firmaet, der fejrer jubilæum i år. Medarbejder Jørgen Hansen fejrede i januar måned et imponerende 40 års jubilæum som ansat i firmaet. Både kollegaer og kunder kender Jørgen som en dygtig tømrer med et fantastisk humør.

Tømrer- og snedkerfirmaet Hugo Petersen blev startet i 1968 af Hugo Petersen i lejede lokaler på en gård på Solsbækvej i Sæby, men de lokaler blev dog hurtigt for små, og i 1972 flyttede virksomheden til nybyggede lokaler på Tranåsvej i Sæbys industrikvarter, hvorfra firmaet drives i dag.

I 70’erne beskæftigede virksomheden sig bl.a. med nybyggeri og reparationer, men i løbet af 80’erne og 90’erne begyndte firmaet endvidere at beskæftige sig med restaurering af bl.a. kirker, og det er i dag et af firmaets specialer at restaurere kirker, herregårde og slotte.

I midten af 90’erne begyndte firmaet desuden at udføre specialdesignede snedkermøbler, hvor møbler blev fremstillet efter specielle mål og i træsorter efter kundens ønsker.

Firmaet har i dag navnet Hugo Petersen & Søn ApS, og drives af sønnen Jan Petersen, der har været tilknyttet firmaet gennem de sidste ca 35 år.

I dag beskæftiger firmaet omkring 8 medarbejdere, der alle er velkvalificerede håndværkere, som sætter stor pris på altid at udføre et kvalitetssikret arbejde.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et stort jubilæumsår hos Hugo Petersen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER