Sæby HK’s Damer spiller to kampe søndag

Sæby HK’s Damer spiller to kampe søndag

24. februar 2018 - kl. 5:42 - af

Søndag den 25. februar kl. 15 spiller Sæby HK 2. division Damer mod Silkeborg/Voels ligareserver. De ligger pt. næstsidst i rækken, men i den sidste kamp inden vinterferiepausen slog de AHK, så de er formentligt ved at sætte en slutspurt ind for at redde pladsen i 2. division

I Silkeborg vandt Sæby HK 2. div. Damer med 1 mål, så det bliver helt sikkert en spændende kamp, Lotte Hein debuterer søndag på Sæbys hold, hvor de har afgivet et par spillere til 3. division i kampen for at redde holdet fra nedrykning.

3. division Damer møder søndag kl. 16.20, Tornby, som er den umiddelbare konkurrent i forhold til at komme væk fra den 10. plads som giver nedrykningskampe, så her er der en del på spil. Sæby har vundet de 2 sidste kampe, de vandt kampen i Tornby med 7 mål, og er blevet en smule forstærket siden den kamp.

”Jeg håber og tror på 2 sejre til Sæby HK på søndag, og byder modstandere, dommere og tilskuere velkommen i Sæby Fritidscenter til en forhåbentlig rigtig god dag”, siger Kim Sørensen.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK's Damer spiller to kampe søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER