Når lægens kamp mod systemet, bliver din konsekvens

Når lægens kamp mod systemet, bliver din konsekvens

24. februar 2018 - kl. 6:33 - af

Jeg er just flyttet til Frederikshavns kommune, skulle i den forbindelse vælge læge. Der var en i Skagen med åben tilgang, samt en i Sæby. Jeg er yderst sjældent ved lægen, så valget falder på ham tættest på, det kunne jo være lige meget, tænkte jeg. Men hvor skulle jeg dog blive klogere.

Jeg kan ikke tåle nogen former for gigtmedicin samt acetylsalisylsyre, så i mit liv har der været Panodil samt i ufattelig små mængder Morfin, når smerter blev for svære.

Jeg er så i den situation, at jeg render ind i en frossen skulder. Skulle man ikke kende til det, så kan jeg fortælle, at man åbner en dør til en vanvittig sindssyg smertefuld periode. Aldrig har jeg oplevet noget sådan før, bortset fra i 2011 hvor det ramte den anden skulder. Man kan intet, at ligge i sengen er komplet umuligt grundet smerter, endte i 1½ uge siddende nat/dag i sofaen, jeg var i en anden verden af smerter.

Jeg finder mine Morfin piller frem, de blev for gamle i 2012, så man kan næppe påstå, at jeg hverken er afhængig eller stor spisende af nogle sådanne.

Jeg klarer weekenden, på de 6 år for gamle piller, de kan absolut ikke gøre så jeg kan ligge, men jeg kan overleve. Bestiller så tid hos min nye læge.

Det bliver et shok af de store, for jeg nægtes nogen form for hjælp, stærkere end Panodil, til mine smerter. Når jeg ikke kan tåle de tidligere omtalte muligheder, her spec. gigtmedicin, så kan jeg intet få.

Jeg var dybt rystet, var i et vanvittigt smertehelvede, men nej, fik et langt foredrag om, at jeg havde de politikere jeg fortjente, dem jeg havde stemt på, dem som krævede, at der ikke blev udskrevet morfin, som jeg i øvrigt notorisk, ville blive afhængig af – det gjorde alle, og det var ALLE sagde han. På intet tidspunkt blev der udtalt tvivl om mine smerter, eller mit behov for hjælp, men intet fik jeg.

Dette var lægens personlige kamp mod et system, som han fandt urimelig – hvad jeg fandt det, hvordan jeg overlevede dette helvede, se det var han hamrende ligeglad med, han havde sine principper, var svaret.

Jeg blev reddet, jeg fik stoppet en pakke morfin piller i postkassen. Et menneske hørte mit råb, så jeg overlevede, jeg stoppede selvfølgelig med morfin straks smerten aftog, så jeg overlevede både det ene og det andet, men det var ikke med lægens hjælp.

Kære læser, jeg håber af hele mit hjerte, at du aldrig render ind i en læge, som ser sin personlige kamp mod et system langt vigtigere, end at hjælpe dig, når det virkelig brænder på.

Det er vel ikke nødvendigt at skrive, at jeg ikke har samme læge mere.

Vibeke Zweidorff

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Når lægens kamp mod systemet, bliver din konsekvens' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER