Gratis familiefloorball igen på søndag

Gratis familiefloorball igen på søndag

21. februar 2018 - kl. 13:26 - af

Lørdag den 3. februar deltog 1 U7 hold, 3 U9 hold og 1 U11 hold i Kidz Liga stævne i Hjørring. De spillede en masse gode kampe, og havde en super hyggelig dag.

U15 spillede søndag den 4. hjemme mod Sunds Seahawks, her endte det uafgjort 1-1, og søndag den 11. var U9 til stævne i Brønderslev, det blev til 2 uafgjorte og 1 sejr. Der blev fightet, det bedste de havde lært, og noget af det bedste spil vi har set endnu, så det går den rigtige vej.

Søndagen sluttede med tøndeslagning, med medaljer i tønden i stedet for slik, og med de slag holdet slog, havde de vist ikke brugt alle kræfterne.

Den sidste søndag i februar er der fra kl. 15.30 til kl. 17.00 familiefloorball for alle og enhver. Det er som sædvanligt gratis at være med, og man kan låne stave i klubben. Det giver helt sikkert god appetit til søndagsmiddagen.

Bare mød op med indendørssko og godt humør i Sæby Fritidscenter.

Floorball_2 Floorball_1

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gratis familiefloorball igen på søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER