Kasper Larsen sprang 7,28m og fik sølv til DM

Kasper Larsen sprang 7,28m og fik sølv til DM

20. februar 2018 - kl. 0:09 - af

Den anden bedste længdespringer i Danmark kommer fra SIK 80, Sæby. Det lyder vildt, men det er såre sandt. Kasper Larsen, 18 år, fik sølv til DM atletik senior indendørs. Han sprang 7,28m og ny PR med 20 cm., og han kom til DM i Skive med 7,08m i bagagen og havde ikke håbet på så stor en PR, da han allerede havde forbedret sig to gange i 2018.

I startfeltet lå Kasper til at få en 5. plads, men igennem konkurrencen forbedrede han sig og sprang i sit femte forsøg de flotte 7,28m. Kun Sebastian Pedersen, Sparta kunne springe længere (7,47m). Bag det suveræne resultat ligger der mange års træning. Kasper har trænet mange discipliner siden sin debut i atletikken som 13-årig. Blandt andet: Kuglestød, diskoskast, sprint mm. Næste weekend går det løs med DM for ungdom i Skive. Her har Kasper muligheden for at nå helt til tops.

Ved samme lejlighed blev der kastet udendørs. Her satte Anne Farum PR i hammerkast med 39,22 m.

Kasper skive 18 kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kasper Larsen sprang 7,28m og fik sølv til DM' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER