Ophørsudsalg i Butik L.L. i Mølholt

Ophørsudsalg i Butik L.L. i Mølholt

18. februar 2018 - kl. 10:11 - af

Leo Ibsen startede forretningen på Mølholtvej 120 i 2002 med blomster og antik, men der var nok ikke mange, der troede, det kunne løbe rundt.

Blomsterforretning så langt ude på landet, han er da ikke rigtig klog, blev der gentagne gange sagt, men nu i 2018 er det Nordjyllands største blomster- og antikvitetsforretning.

Leo havde mange sjove indfald, og den 5. juni 2015 åbnede han, midt i de smukke omgivelser omkring forretningen, Danmarks første BH-Park. Her kunne man se nogle BH’er hænge rundt om træerne og fyldt med blomster, mens andre hang på et stort tørrestativ.

Men nu er det desværre slut, Leo blev syg, og man forsøgte at køre forretningen videre, men andre omstændigheder gør, at det ikke kan lade sig gøre at  køre butikken videre på Mølholtvej, hvorfor man har valgt at lukke ned.

Alle de mange trofaste kunder så vel som nye, er derfor inviteret indenfor til en god handel, så man kan få solgt ud. Der er utallige krukker, potter, pynteting og blomster og planter tilbage, som de sælger med op til 50 % rabat. Det eneste der sælges til vanlig pris er buketter og afskårne blomster.

Forretningen er åben hver dag fra kl. 10 indtil den 25. februar, som er sidste åbningsdag.

Til sidst vil de gerne sige en stor tak for den kæmpe opbakning og interesse, som de har haft fra alle.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ophørsudsalg i Butik L.L. i Mølholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER