Regionsmesterskab Vest bragte guld og sølv til Springteam Sæby

Regionsmesterskab Vest bragte guld og sølv til Springteam Sæby

29. januar 2018 - kl. 9:17 - af

For Springteam Sæby var det endnu en weekend som stod i konkurrencernes tegn. Denne gang var det Junior og Micro 1 og 2, som skulle i aktion ved Regionsmesterskab Vest i Randers.

Lørdag drog Junior pigerne afsted til den første årlige nationale konkurrence. Junior pigerne var placeret i 2. division blandt 8 øvrige hold.

Ved Regionsmesterskabet deltog de bedste Team Gym hold fra Jylland og Fyn.

I konkurrencen skal de 6 bedste gymnaster fra hvert hold springe 3 spring på trampet, 3 spring på bane og hele holdet skal lave en rytmisk serie. Vinderen er det hold, som i de tre discipliner har det højeste antal point sammenlagt.

Junior pigerne gjorde det så godt, at de i puljen fik de bedste rytme, trampet og bane karakterer og røg direkte på 1. pladsen med suverænt 5 point ned til 2. pladsen.

Søndag drog Micro pigerne afsted til Randers. Micro 2 pigerne som er et helt nyt sammensat hold og for mange deres første nationale konkurrence, gjorde det så flot, at de fik en 5. plads i 3. division. Pigerne fik en rigtig god oplevelse med sig fra mesterskabet, og er klar når de skal i videre konkurrence til DM.

Micro 1 pigerne som lå placeret i 2. division leverede en suveræn rytmisk serie, som de weekend efter weekend har knoklet på at få på plads til mesterskabet. Det gav bonus, så sammen med en flot bane og trampet karakter sprang pigerne sig til en flot 2. plads blot 0,6 point til 1. pladsen.

Nu skal pigerne hjem i hallen og sammen med deres stolte trænere pudse de sidste ting af, inden de i løbet af de næste par måneder skal videre til DM.

Junior regionsmesterskabet kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Regionsmesterskab Vest bragte guld og sølv til Springteam Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER