Vestdanske Mesterskaber i Marselisborghallen i Aarhus

????????????????????????????????????

Vestdanske Mesterskaber i Marselisborghallen i Aarhus

22. januar 2018 - kl. 13:20 - af

Kanon start for Sæby Atletikken i 2018. Guld til Kasper Larsen med 7,08 m i længdespring.

Kasper Larsen fra Sæby sprang lørdag 7.08 m i længdespring i Marselisborghallen i Aarhus. Han deltog sammen med 10 andre atleter fra Sæby ved de Vestdanske Mesterskaber. Kasper satte under konkurrencen to personlige rekorder, først med 7,06 m, og derefter øgede han det til de 7,08 m. Tilløbet drillede ham lidt i sidste sæson, men det har han fuldstændig styr på nu, så vi ser frem til, at han skal deltage i de Danske mesterskaber både for ungdom og senior i februar måned. Det bliver spændende at følge Kaspers udvikling i 2018.

Katrine Frahm og Jeppe Bruun vandt begge bronze i stangspring. De øvrige atleter var Frederik Ravnholt Larsen, Marius Ulfkjær, Frey Kroll, Casper Brown, Mille Lythje, Isabella Fischer, Karoline Porsmose og Liv Kroll. De øvrige atleter satte flere personlige rekorder, men det rakte ikke til en placering.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vestdanske Mesterskaber i Marselisborghallen i Aarhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER