Tilmelding til årets iværksætter-event for unge sparket i gang

Tilmelding til årets iværksætter-event for unge sparket i gang

19. januar 2018 - kl. 0:08 - af

Med et INNOVATIONSKICK fylder Region Nordjylland 14. marts Musikkens Hus med hundredvis af veloplagte unge og skarpe iværksætterprofiler med en opfordring om at turde gå all in på iværksætteri. 

Elever på ungdomsuddannelser inspireres til iværksætteri
INNOVATIONSKICK er en iværksætter-event for alle elever på ungdomsuddannelserne i hele Nordjylland. Her kan du blandt andet møde en række succesfulde iværksættere, høre om deres største succeser og fiaskoer, hjælpe nye start-ups videre og overvære en pitchkonkurrence live på den store scene i Musikkens Hus.

Eventen er gratis for unge, som går på en ungdomsuddannelse. Region Nordjylland vil nemlig fejre gå-på-mod og inspirere fremtidens idémagere til at gå all in på iværksætteri. Derfor skal Musikkens Hus i Aalborg danne ramme om en eftermiddag og aften i innovationens tegn.

– Vi vil gerne inspirere de unge og vise, at vi tror på dem. Derfor er vi også begejstrede over, at det er lykkedes at fylde en dag med masser af spændende aktiviteter og inspirerende navne, siger regionsrådsformand Ulla Astman.

Mange kendte navne på gæstelisten
På gæstelisten til INNOVATIONSKICK står blandt andre serieiværksætteren Mads Peter Veiby, youtuber Kristine Sloth, Coolshop-medejer Jacob Risgaard, OL-bronzevinder i dressur Andreas Helgstrand, designiværksætter og tidligere tv-vært Emil Thorup, youtuber Alexander Husum og iværksætter Michelle Kristensen, samt en række små og store start-ups fra Nordjylland og resten af landet.

– Jeg glæder mig til at få et skud ungt energi i bytte for mine erfaringer med at begå fejl, og hvordan man kan lære af dem, siger Mads Peter Veiby, som blandt andet kommer til at sidde i panelet i INNOVATIONKICK’s ”Failure Zone”, der handler om at lære af sine fiaskoer.

Tilmeldingen til INNOVATIONSKICK er åben fra tirsdag 16. januar og er altså gratis for elever på ungdomsuddannelserne. Desuden arrangerer INNOVATIONSKICK transport til og fra Musikkens Hus for de elever, som kommer langvejs fra, så der er let adgang fra alle egne af Nordjylland.

Tilmeldingen foregår på http://www.gaaallin.dk/innovationskick/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tilmelding til årets iværksætter-event for unge sparket i gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER