Håndbold: Lokalt topopgør i 2. division

Håndbold: Lokalt topopgør i 2. division

19. januar 2018 - kl. 6:45 - af

Sæby HK får søndag besøg af gæsterne fra Aalborg HK, der har haft en flot sæson efter nedrykningen fra 1.division.

Selvom der er en del spillere, som har forladt klubben, har Aalborg HK straks fra sæsonens start ligget i toppen på en af de to mulige oprykningspladser.

Sæby HK tabte klart i efterårets opgør i Idrætshallen, hvor Aalborg-pigerne vandt komfortabelt 33-27.

Desværre kollapsede Sæby i 2.halvleg i den kamp, hvor det var tydeligt, at hjemmeholdet ville langt mere.

Det var en af de kampe, hvor der blev spillet alt for individuelt.

Siden har klubben fundet mere tryghed i deres spil, og de giver ikke så let op, når spillet ikke lige kører, som alle hold oplever i hver eneste kamp. Fremfor alt har de spillet mere modigt, været dristigere, uden at være dumdristige, men selvom de sidste 4 kampe er vundet, så ved de at hver kamp i denne række er mega tæt.

Aalborg HK er stadig favoritter til at snuppe oprykningen til 1.division, selvom Mejrup/Hvam p.t ligger nr.1. Det betyder, der venter en vanskelig opgave. Hvor du som tilskuer forhåbentlig bliver vidne til en spændende og medrivende kamp mellem de to eneste nordjyske 2. divisionshold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Håndbold: Lokalt topopgør i 2. division' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER