SKIOLD søger servicetekniker til Danmark

SKIOLD søger servicetekniker til Danmark

18. januar 2018 - kl. 11:56 - af

Fokus på service af høj kvalitet i global vækstvirksomhed.

Til vores serviceafdeling i Sæby søger vi til snarlig tiltrædelse en faglig dygtig servicetekniker til service og montage af SKIOLD udstyr, primært i Danmark. Du kommer til at indgå i et team af 15 engagerede medarbejdere, som er et vigtigt led i at sikre og udvikle SKIOLDs service overfor vore kunder. Du skal i dette job udføre service, montage og supervision af vores udstyr. Du får stillet servicevogn til rådighed og kører ud fra din hjemme adresse. Opgaver i udlandet vil også forekomme, hvorfor rejseaktivitet må påregnes.

Dine primære arbejdsopgaver bliver således:

• Service, montage og supervision af SKIOLD udstyr
• Salg af reservedele ved servicebesøg.
• Udarbejde reservedelstilbud
• Support til kunder og kollegaer
• Indgå i vagtordning

Dine faglige kvalifikationer:

Vi forstiller os at du har en håndværksmæssig baggrund som smed, mekaniker, elektriker eller lignende, gerne med erfaring fra landbrugsbranchen.
• Har flair for teknik og lyst til at arbejde med maskiner, el og proces styring
• Har kendskab til IT
• Behersker engelsk i tale som minimum

Vi lægger vægt på, at du:

• Er bosiddende i Midt- Vest eller Sydjylland
• Er service og salgsminded
• Er initiativrig og kan arbejde selvstændigt og systematisk
• Virker overbevisende og troværdig og er god til mennesker
• Trives med en travl og hektisk hverdag uden at miste overblikket og det gode humør
• Har lyst til en del rejseaktivitet i ind- og udland.

Du får:

Et fagligt udfordrende og udviklende job med stor grad af frihed til planlægning af dit arbejde i en international virksomhed, hvor omgangstonen er uhøjtidelig og præget af godt humør, selv om det ofte går stærkt. Har stillingen din interesse, bedes du snarest muligt indsende din ansøgning bilagt relevant data til Servicechef Nicolai Juul Nilsson (njn@skiold.com), som også gerne besvarer spørgsmål omkring jobbet på telefon 99 89 88 22. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler løbende.

SKIOLDs afdeling i Sæby er international førende i produktion af udstyr til foderfremstilling og kornbehandling, til både landbrug og industri. Den position har vi oparbejdet gennem mange års erfaring med fokus på produkter og service af høj kvalitet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SKIOLD søger servicetekniker til Danmark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER