Stærk 2. halvleg sikrede Sæby HK revanche

Stærk 2. halvleg sikrede Sæby HK revanche

9. januar 2018 - kl. 10:41 - af

Rollerne var byttet om, da Sæby HK i 2.division håndbold fik revanche for sæsonens mest forsmædelige nederlag.

I en af sæsonens første kampe tabte Sæby HK skuffende efter at have kontrolleret kampen mod Kristrup i de første 50 minutter, men søndag var det omvendt. Kristrup fra Randers, førte de første 40 minutter af kampen, men tabte til sidst klart 24-18.

1.halvleg bar præg af, der har været 4 ugers kamppause og begge hold lavede mange fejl, sågar noget så sjældent som selvmål blev der scoret. Gæsterne virkede lidt mere målrettede og førte 6-11 efter godt 20 minutters spil. Det lykkedes Sæby at få pyntet lidt på resultatet inden pausen, så gæsterne kun førte med 3 mål ved pausen.

Efter pausen fik Lotte Horne, lukket godt af i målet. Faktisk scorede de kronjyske gæster kun 3 mål de sidste 25 minutter af kampen. Sæby gik fra at være bagud 12-15 til slutresultatet 24-18.

– Vi fik justeret os bedre ind i forsvaret, samtidigt med Lotte Horne spillede en flot kamp, fortæller Sæby HK træner Morten Arvidsson.

– Angrebsspillet blev lidt for langsomt og omstændigt, men vi fik revanche og vist stor moral. Vi skal dog løfte vores niveau, hvis vi skal følge op på sejren mod Oddense/Otting i Salling på søndag, sluttede Arvidsson.

Målscorer for Sæby HK:
Malene Mølholt 9, Mette Kjærsgaard 3, Lykke Frihauge 3, Josephine Jessen 3, Nataline Olsen 2, Sabina Bruun 2, Maja Drud Nielsen 1, Camilla Jessen 1.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stærk 2. halvleg sikrede Sæby HK revanche' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER