Tid for valg af entreprenør til tømning af tank

Tid for valg af entreprenør til tømning af tank

7. januar 2018 - kl. 0:27 - af

Har man en bundfældningstank, kan man nu vælge, hvilken entreprenør man vil benytte til tømning af tanken i 2018.

Er man ejer af et sommerhus, hvor tanken blev tømt i 2017, skal man ikke foretage et valg i år, da tanke ved sommerhuse som hovedregel kun bliver tømt hver andet år. Har sommerhuset status som helårsbolig eller bliver lejet ud på helårsbasis, bliver tanken dog tømt hvert år.

Man kan foretage sit valg via Forsyningens hjemmeside www.forsyningen.dk under menupunktet Spildevand. Man skal benytte sin tank-kode (personlige kode), som fremgår af den seneste tømningsattest. Man kan også få koden oplyst ved at henvende dig til Forsyningen via mail hewl@forsyningen.dk eller på tlf. 51633058.

Det er muligt at skifte entreprenør frem til 15. februar 2018.

Man kan vælge Forsyningens entreprenør FKS Slamson A/S eller blandt følgende private entreprenører, som er godkendt til at tømme bundfældningstanke i 2018: Skagen Cementstøberi A/S, Aagaard Entreprenør, AQUA Service, Stæten A/S, Bo Andersen Sæby A/S, Sæby & Rørholt Kloakservice samt Brønden Maskinstation.

Foretager man ikke noget valg, vil man automatisk få tømt af den entreprenør, der sidst har tømt tanken.

Ordningen omfatter bundfældningstanke, septiktanke, hustanke og trixtanke mv. uden for kloakopland. Ordningen omfatter ikke samletanke (uden afløb), køkkenbrønde, pumpebrønde, fordelerbrønde, fedtbrønde og lignende.

I Frederikshavn Kommune findes der ca. 5.800 bundfældningstanke. Som borger i Frederikshavn Kommune er man forpligtet til at gøre brug af den kommunale tømningsordning.

Her kan man læse mere om tømningsordningen:
https://www.forsyningen.dk/Privat/Spildevand/T%C3%B8mningsordning

Via dette link kan man skifte entreprenør, hvis man ønsker dette:
http://portal.enviweb.dk/Tank.aspx

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tid for valg af entreprenør til tømning af tank' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER