Sæby HK spiller første hjemmekampe på søndag

Sæby HK spiller første hjemmekampe på søndag

6. januar 2018 - kl. 6:13 - af

Første hjemmestævne i håndbold efter julepausen spilles i Sæby Fritidscenter på søndag.

– Vores 2. div. damer sluttede 2017 af med en flot sejr over rækkens nr. 1 Mejrup Hvam på udebane, i vel nok den bedst spillede kamp for Sæbys vedkommende.

Vi starter her ud mod Kristrup, som ligger sidst i 2. div., jeg er sikker på, at pigerne vil gøre alt for at få revanche i dag på hjemmebane så vi får en god start på 2. halvdel og forhåbentligt kan komme en tand højere op i tabellen og spille med om de gode placeringer her i 2 halvdel.

3. div. damer sluttede året med at spille uafgjort ude i Hjallerup, det var et fint resultat på udebane. Holdet har dog svinget lidt igennem 1. halvdel og har smidt et par dumme point, det håber jeg bliver ændret her i 2. halvdel, og vi skulle gerne have flyttet dem fra deres nuværende placering lige omkring nedrykning stregen og op i midten af rækken.

Det er dog et meget lige midterfelt, og dagens modstander Nøvling ligger lige over os med 2 point mere, men også her forventer jeg, at pigerne giver alt, hvad de har i sig, da dette er en af de kampe, vi gerne skulle have point i på hjemmebane, hvis vi skal indfri målet om at komme væk fra de nederste pladser.

Hermed vil jeg byde spillere fra Kristrup og Nøvling dommere og tilskuere velkommen til en festlig dag i Sæby Fritidscenter, slutter Kim Sørensen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK spiller første hjemmekampe på søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER