Vand, vand og atter vand også i Nellemanns Have

Vand, vand og atter vand også i Nellemanns Have

5. januar 2018 - kl. 9:05 - af

12 havevenner og en lille hjælper mødte op til årets første arbejdsdag. Torsdag kom der undtagelsesvis ingen vand fra oven. Til gengæld var der vand overalt forneden. Den sidste tids megen regn har sat sit præg på haven. Jorden er mættet med vand, og al-laget gør sit til at holde det ved jordoverfladen. “Svup, svup” lyder det alle vegne, når man bevæger sig rundt.

Nytårsaften gik den store sø over sine bredder, men takket gode naboers assistance, blev skader undgået i haven.

Da alt alligevel stod under vand, kunne de lige så godt fortsætte med oprydning og fældning omkring vandhullet på Overdrevet. Det pyntede, og ender med at blive et helt rart og hyggeligt sted, hvor man måske med tiden kan opstille et par bord/bænkesæt, så søndagskaffen også kan nydes der.

Nu håber de på tørvejr i den kommende tid. Der er masser af projekter, som gerne skal færdiggøres inden forårets komme. Skolehaverne er et morads, som gerne skal være klar med højbede og flisebelægninger ved udgangen af marts, når havesæsonen begynder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vand, vand og atter vand også i Nellemanns Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER