Få sving i humøret og motion – træn polka- og valsetrin!

Få sving i humøret og motion – træn polka- og valsetrin!

3. januar 2018 - kl. 0:04 - af

Dans for nybegyndere starter 15. januar 2018 kl. 19.30 – 21.00.

At danse er at leve. Er du en af dem, som er vild med dans og gerne vil give den gas på dansegulvet og ikke kan sidde stille, når musikken spiller, så mød op på Sæbygaardskolen. Dans er stærk vanedannende med motion og det sociale samvær, hvor nye dansevenner i alle aldre mødes.

Tag gerne en dansepartner med, to damer kan også danse sammen. Vi skifter ofte dansepartner i løbet af aftenen. Måske har du venner eller andre bekendte, som også ønsker at have det sjovt, så tag dem med. Det er hyggeligt at være sammen til en aktivitet og med masser af hyggelige mennesker. At bevæge sig sammen til musik og lære de bestemte regler, der får dansen til at glide, det giver en enorm livsglæde. Du kan nemlig ikke være sur, når du danser. Det er en rigtig billig motionsform kun 175 kr. for 5 gange.

Det er Sæby Folkedanserforening der arrangerer 5 danseaftener på Sæbygaardskolen i Sæby med Vita Ugilt som instruktør tlf. 98462533. Der danses mandage i ulige uger. Hvis du mangler en dansepartner så kom alene eller 2 damer kan danse sammen, kontakt vores instruktør 98462533.
Læs mere på www.saebyfolkedans.dk

Vi danser 15. og 29. januar, 12. og 26. februar og 12. marts.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få sving i humøret og motion – træn polka- og valsetrin!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER