Team Svenningsen ønsker glædelig jul og godt nytår

Team Svenningsen ønsker glædelig jul og godt nytår

25. december 2017 - kl. 9:38 - af

Team Svenningsen ønsker glædelig jul og godt Nytår til sponsorer, venner og familie, og med tak for støtte og hjælp i 2017, uden jeres hjælp kunne dette ikke lade sig gøre.

Team Svenningsen Dansk Mester rallycross super 2000
2017 har været en sæson hvor der ikke har været de store uheld med materiellet, og hvor der har været ro på fra start af, Daniel startede sæsonen med 3 sejre med maksimum point, og derved skabte sig en komfortabel føring, derefter var der to løb på hjemmebanen hvor Daniel plejer at være suveræn, men her viste det sig at han fik lidt problemer med at få Hondaen til at lave starten, så det første hjemmebane løb, blev til en andenplads og det næste blev til en fjerdeplads, men trods dette var det danske mesterskab i hus inden finaleløbet i Nysum.

Finaleløbet i Nysum her var Daniel meget opsat på at vise sig som værdig Dansk Mester, og det må man sige lykkedes, han vandt løbet og scorede maksimumpoint.

Vi siger tak for en rigtig god sæson, og vender tilbage først i det nye år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Team Svenningsen ønsker glædelig jul og godt nytår' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER