Midnatsgudstjeneste nytårsaften i Lyngså kirke

Midnatsgudstjeneste nytårsaften i Lyngså kirke

25. december 2017 - kl. 0:28 - af

Som tidligere år danner Lyngså kirke igen rammen om det gamle års sidste og nye års første gudstjeneste nytårsnat. Det sker med start fra 23.30.

Ved nytårstide er der mange tanker, der samler sig i hovedet på folk. Det kan være tanker om fortid, nutid og om fremtiden. Mange kan også føle sig beklemte over tidens uvished, og så kan det være godt at samles i kirken og få disse ting bearbejdet gennem bøn, salmesang og stilhed.

For at alle skal kunne komme sikkert til og fra kirken, kan man bestille kirkebilen til transporten. Det foregår på den måde, at man senest dagen før ringer til Dybvad Taxi på 98 86 42 14. Man bliver så afhentet på bopælen og efterfølgende kørt tilbage igen.

Kirkebilen er gratis at benytte for sognets beboere.

Efter gudstjenesten serveres der nytårssuppe i kirkehuset.

Tekst Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Midnatsgudstjeneste nytårsaften i Lyngså kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER