Hjemløse og ensomme fik ordnet frisuren før jul

Hjemløse og ensomme fik ordnet frisuren før jul

23. december 2017 - kl. 14:46 - af

For fjerde år i træk tog indehaveren af Salon Hårmix i Vestergade i Sæby, frisør Lene Christensen, sammen med niecen Maja Christensen forleden aften til ”Hjerterummet” på Østerbro i Aalborg.

I 3 timer hjalp de to frisører hen ved 20 personer med at blive klippet og få sat frisuren op til jul. Det er næsten overflødigt at skrive, at det var en yderst kærkommen julegave til de mange, der kommer i caféen. I forvejen havde frivillige med tilknytning til ”Hjerterummet” sørget for at vaske hår på folk, så frisørerne fra Sæby straks kunne gå i gang med saks og kam. Allerede for lang tid siden havde frisørerne meddelt ”Hjerterummet”, hvornår de ville møde op.

”Der blev snakket lystigt, og det er helt fantastisk at mærke, hvor utrolig glade, de pågældende hjemløse og ensomme mennesker bliver for sådan en lille håndsrækning, vi på denne måde kan give dem,” siger Lene Christensen.

Frisørernes tilbud kom i sin tid i stand via niece Majas kendskab til præsten i Voer og dennes søn. Ad den vej blev der etableret kontakt til ”Hjerterummet”, der ikke behøvede megen betænkningstid for at tage imod tilbuddet.

”Hjerterummet” er en social café for hjemløse – drevet af Blå Kors, og den har åben hver aften – weekends med udvidet åbningstid om eftermiddagen. Her kan hjemløse og enlige komme og spise og hygge sig. Hvis man ønsker at vide mere herom, kan dette link benyttes:

http://www.hjerterummet.dk/

Tekst af Per Rye

image1 image2

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjemløse og ensomme fik ordnet frisuren før jul' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER