Ansøgninger til Sundhedsstyrelsen

Ansøgninger til Sundhedsstyrelsen

22. december 2017 - kl. 0:32 - af

Sundhedsudvalget har på dets sidste møde i år sagt god for, at Center for Sundhed og Pleje på kommunens vegne sender 2 ansøgninger til Sundhedsstyrelsen, hvor man håber af få økonomiske midler fra satspuljen.

Som et led i finansloven for 2015 blev der afsat 100 mio. kr. i 2017 og 100 mio. kr. i 2018 til styrkelse af den kommunale forebyggelsesindsats med et særligt fokus på ældre medicinske patienter og udsatte grupper.

Sundhedsstyrelsen inviterer landets kommuner til at ansøge om puljemidler til projekter, der kan videreudvikle og styrke de kommunale sundhedsindsatser med et særligt fokus på de ældre medicinske patienter og udsatte grupper.

Formålet med projekterne er at udvikle og løfte kvaliteten, så der bl.a. kan forebygges uhensigtsmæssige indlæggelser, samt at initiativerne skal kunne bidrage til at skabe viden om effektive kommunale indsatser.

Projekterne skal omfatte en af tre indsatser:

  • Videreudvikling af kommunale akutfunktioner, hvor der kan søges midler til projekter, som videreudvikler og supplerer de kommunale akutfunktioner
  • Implementering af rehabiliteringsindsatser til borgere med kronisk sygdom
  • Styrkelse af den sundhedsfaglige indsats på bosteder

Ansøgningerne til Sundhedsstyrelsen vil omfatte indsatserne for videreudvikling af kommunale akutfunktioner, hvor der kan søges midler til projekter, der videreudvikler og supplerer de kommunale akutfunktioner samt implementering af rehabiliteringsindsatser til borgere med kronisk sygdom.

Tekst af Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ansøgninger til Sundhedsstyrelsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER