Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

21. december 2017 - kl. 8:28 - af

Renoveret byhus i Sæby centrum med isoleret og opvarmet værksted på ca. 40 kvm.

Renoveret byhus centralt placeret i Sæby med kort afstand til byens skoler, indkøbsmuligheder, svømmehal og bibliotek – Der er et hav af muligheder, for Sæby byder stort set på alt. Er i til den smukke natur, så har vi Sæbygård skov eller I kan gå en tur ned på den hyggelige lystbådehavn.
På den 720 kvm. store grund finder vi dette velholdte hus med flot hvid vandskuret facade, mahogni vinduer og sort glaseret tegltag fra år 2010. Forhaven er smukt anlagt med skærver og har flisebelagt indkørsel. Skøn lukket gårdhave med masser af plads til hygge og privatliv. Haven er let anlagt med græsplæne og så er der et isoleret og opvarmet værksted på ca. 40 kvm.
Kom med indenfor, hvor hele stueplanet har gulvvarme. Entréen er med klinker og har plads til garderobe. Stort dejligt køkken i lyse farver med god skabsplads og udgang til terrasse, endvidere åbent ind til spise- og opholdsstue, hvilket giver et utrolig godt lysindfald. Tilbage i entréen er der adgang til pænt stort badeværelse. Nedgang via trappe som fører til vaskerum med forhøjet vaskesøjle og masser af skabsplads.

Kom med op på 1. sal, hvor reposet er udnyttet til kontor. Videre adgang til soveværelse samt stort værelse, som efter behov kan opdeles i to værelser.

En virkelig flot og velholdt villa med central beliggenhed i Sæby – Ja, faktisk indflytningsklar!!!

Ugens bolig – se mere her 

Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004253
Type: villa
Boligareal/kælderareal: 139/10
Grundareal: 720
Rum: 3
Værelser: 2
Antal plan: 1½
Byggeår: 1948
Energimærke: C
Pris: 1.298.000
Ejerudgifter: 1.891

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER