Hjerteforeningen Sæby ønsker glædelig jul

Hjerteforeningen Sæby ønsker glædelig jul

21. december 2017 - kl. 0:38 - af

Hjerteforeningen Sæby ønsker alle læsere en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Foreningen siger tak for stor opbakning om dens arrangementer i 2017.

”Vi er klar med et stort udbud af tilbud i 2018 – de spænder fra motion til foredrag,” udtaler Hjerteforeningen Sæbys formand, Merethe Gaardbo.

Allerede Nytårsdag kl. 13,30 går det løs med den traditionsrige nytårsmarch på Hjertestien i Gybels Plantage. Det er gratis at deltage; man møder bare op på P-pladsen ved stadion. Ruterne er på 3 eller 4 km.

Den 8. januar tages der hul på to forskellige motionshold, der træner foråret igennem. Hjerteforeningens næstformand Kirsten Sørensen tager sig af et formiddagshold med ”Motion for hjertesundheden” i Sæby Fritidscenter, mens ”pulsen op”-holdet om eftermiddagen foregår hos Benefit og ledes af en fysioterapeut.

Tirsdag den 9. januar starter gåturene i Gybels Plantage op igen, og den 8. februar er man klar med et nyt hold af ”Børnebørnenes madværsted”, som denne gang ledes af Elsa Toftelund.

Den 6. marts er der generalforsamling, som indledes med et spændende foredrag af krigslægen Mama Doc – alias Wiera Malama Jensen, som vil berette om nogle af sine mange oplevelser udsendt til krigszoner rundt om i verden.

Den 12. april afvikles i samarbejde med FOF Vendsyssel et foredrag med studievært Jens Gaardbo ”Frederikshavneren der aldrig rejste rigtigt hjemmefra”. Foredraget afvikles i Manegen, og billetter købes hos FOF. Søndag den 22. april finder årets landsindsamling sted. Har man lyst til at hjælpe som indsamler i et par timer for den gode sag, kan man kontakte Merethe Gaardbo.

Yderligere en række arrangementer af forskellig art er at finde i det alsidige program.

På denne hjemmeside www.saeby.hjerteforeningen.dk kan man orientere sig udførligt om foreningens aktiviteter. Siden opdateres løbende med ændringer og tilføjelser.

Hjerteforeningen Sæby repræsenterer Hjerteforeningen i lokalområderne Sæby, Østervrå, Dybvad, Lyngsaa, Hørby og Voersaa og bidrager til landsdækkende arbejde med oplysning, forbyggelse og patientstøtte.

Lokalforeningens bestyrelse består af formand Merethe Gaardbo, Kirsten Sørensen, Ann Larsen, Elin Hyttel, Finn Brunø, Bo Baake og Per Rye. Lokalforeningens program og aktiviteter kan ses på www.saeby.hjerteforeningen.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjerteforeningen Sæby ønsker glædelig jul' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER