Ny pulje til aktiviteter, der går nye veje til gavn for sundheden

Ny pulje til aktiviteter, der går nye veje til gavn for sundheden

20. december 2017 - kl. 8:30 - af

Fra 2018 kan foreninger, netværk af frivillige og andre søge om tilskud til at iværksætte nytænkende aktiviteter og tilbud, som medvirker til at skabe sundhedsmæssig merværdi for borgere i Frederikshavn Kommune.

I det nye år får patientforeninger, idrætsforeninger og andre grupper af frivillige adgang til at søge om tilskud til nye aktiviteter og tilbud, der er nyskabende i forhold til sundhed, og som ikke findes i forvejen i Frederikshavn Kommune. Formålet med den nye Sundhedspulje er at sætte handling bag Frederikshavn Kommunes sundhedspolitik – Sundhed med lyst til livet!

”Mange har bidraget i processen med at udarbejde og formulere vores sundhedspolitik, som både handler om at fremme den mentale og fysiske sundhed og det sociale fællesskab. Sundhedspuljen på 300.000 kr. er måske ikke kæmpe stor, men den kan bidrage med starthjælp til at give visionerne liv i form af nye, spændende tilbud, som kan løfte den enkeltes livskvalitet og styrke fællesskabet mellem borgere i vores kommune. Så går man med en spændende idé, man gerne vil søge om økonomisk starthjælp til, er det bare om at komme i gang med at skrive en ansøgning”, siger Anders Broholm Andersen, formand for Sundhedsudvalget i Frederikshavn Kommune.

Hvordan søger man om tilskud?
Sundhedsudvalget vurderer ansøgninger og fordeler tilskud til de foreninger, netværk af frivillige og andre, som ansøger om tilskud fra Frederikshavn Kommunes Sundhedspulje. Tilbud og aktiviteter, man søger om økonomisk starthjælp til, vurderes ud fra en række kriterier fastsat af Sundhedsudvalget. Det er fx kriterier om, at aktiviteten er nyskabende, at den skaber sundhedsmæssig merværdi, og at ansøger har overvejet, hvordan aktiviteten videreføres efter opstartsperioden. Retningslinjerne for at ansøge om tilskud fra Sundhedspuljen offentliggøres på Frederikshavn Kommunes hjemmeside i januar 2018. 

Fakta
Ansøgningsfrist: 1. maj 2018

Frederikshavn Kommunes Sundhedspolitik – Sundhed med lyst til livet kan man læse på www.frederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny pulje til aktiviteter, der går nye veje til gavn for sundheden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER