Museumsleder Michael Ax fratræder

Museumsleder Michael Ax fratræder

20. december 2017 - kl. 10:08 - af

Efter 18 år på først Skagen By- og Egnsmuseum og siden på Nordjyllands Kystmuseum har museumsleder Michael Ax valgt at opsige sin stilling for at søge nye udfordringer.

Michael Ax udtaler: – Efter mange gode år på museet er jeg er kommet frem til, at tiden er moden til at rykke videre og prøve kræfter med nye udfordringer. Det kan måske lyde som en klicheagtig frase, men når man kommer til et punkt, hvor man efterhånden har været igennem de samme rutiner mange gange før, er det måske tid til at overveje, om tiden ikke er moden til at træde nye stier og lade pladsen åben for nye vinde, nye tanker og inputs. Michael Ax fortsætter – Jeg har været helt utroligt glad for at arbejde på vores dejlige museum og ikke mindst for at arbejde samme med gode, sjove og vidende kolleger. Som jeg ser det, tegner fremtiden lys for Kystmuseet. Med dette afsæt er jeg klar til at give stafetten videre til en anden.

Michael Ax fortsætter sit virke på Kystmuseet resten af december. Her vil en stor del af tiden gå med at lave en god overlevering til Henrik Gjøde Nielsen, der vil være fungerende museumsleder fra nytår. Michael Ax vil efter nytår efter aftale med bestyrelsen varetage enkelte udvalgte opgaver for museet af mere politisk/strategisk karakter. Hvad der i øvrigt ligger i kortene for Michael Ax’ fremtidige virke, er endnu ikke meldt ud.

Den 10. januar 2018 kl. 14-16 afholder museet en afskedsreception for Michael Ax på Kystmuseet – Skagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Museumsleder Michael Ax fratræder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER