Hele byens Nissemor har jubilæum

Hele byens Nissemor har jubilæum

19. december 2017 - kl. 8:46 - af

Mandag blev der holdt surprise-fest for Joanna i anledning af hendes 35 års jubilæum. Det var Dybvad Børnehave, der havde lokket “Nissemor” på besøg – og da hun ankom, var alle børnene klar med flag og banner, og der blev råbt et højt “TILLYKKE”.

Udover børnehavens personale var byens foreninger og dagplejere repræsenteret, og der blev overrakt gaver og lykønskninger. Fra Dybvad Boldklub, Borgerforening og Handelsstandsforening var der en gavecheck til Dagli´Brugsen i Dybvad på 1.000 kr.

Da Joanna havde fået et kæmpe kram af alle børnene, blev der danset om juletræet og sunget julesange. Efterfølgende blev der spist småkager, snakket og hygget.

Hele Dybvad ønsker tillykke til Nissemor og siger tak for de utallige gange, hun har underholdt og glædet byens børn siden 1982.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hele byens Nissemor har jubilæum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER