Juleafslutning for Hip Hop hos Firmaidræt Sæby

Juleafslutning for Hip Hop hos Firmaidræt Sæby

18. december 2017 - kl. 14:43 - af

Søndag den 17. december var der juleafslutning for Hip Hop hos Firmaidræt i Sæby. Dansere, forældre, søskende og bedsteforældre var inviteret med, og over 200 mennesker var mødt op til en hyggelig eftermiddag, som startede med æbleskiver og kaffe i Sæby Fritidscenters café.

Efterfølgende var der en lille opvisning fra hvert af deres 4 dansehold.  De 4 hold er inddelt efter alder, og holdene har i år fået hver deres farve T-shirt.  Afslutningsvis var alle på gulvet til en fællesdans.

De var blevet så dygtige, og alle tilskuere fik en rigtig fin opvisning. De har en utrolig dygtig instruktør, som gør et fantastisk stykke arbejde.

Firmaidræt siger 1000 tak til Sofie, som de glæder sig til også at arbejde sammen med i 2018.

Den nye sæson starter torsdag den 11. januar, og flere hold er allerede godt booket op.

Se video fra arrangementet her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juleafslutning for Hip Hop hos Firmaidræt Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER