Sæby Scenens yngste i “Teaternissernes jul”

Sæby Scenens yngste i “Teaternissernes jul”

17. december 2017 - kl. 12:26 - af

Onsdag d. 13. Dec. optrådte Sæby Scenens yngste med eget skuespil “Teaternissernes jul”.

På publikumsrækkerne sad familie og venner særligt inviteret til denne lille intime opførelse.

De unge skuespillere er i alderen fra 0.-4. Klasse. De er en meget lille men en meget engageret gruppe, der har det rigtig sjovt sammen. De har med deres kreative instruktører Sasha og Martin i løbet af efteråret prøvet kræfter med mange sider af drama-/teaterverdenen. Den sidste måneds tid er der så blevet arbejdet med julespil, som Sasha Lindum Karlsen har skrevet specielt til dette teaterhold. De unge skuespillere høstede fortjent et stort bifald. Efter forestillingen var der hygge med kaffe, saft, småkager og mandariner. Og så er der juleferie med teater.

Holdet forventer at starte op igen onsdag d. 10. Januar i det nye år. Der skal dog gerne lidt flere med på holdet, så både skuespillere og ledere håber, der går nogle børn rundt med en skuespiller i maven – og som bare skal ud af busken. Tilmelding til Sasha. Man kan læse mere på Sæby Scenens hjemmeside om, hvordan man kan komme med på holdet. Saebyscenen.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER