Chat med Nordjyllands Politi om sikring mod indbrud

Chat med Nordjyllands Politi om sikring mod indbrud

17. december 2017 - kl. 14:13 - af

Hvordan sikrer jeg mit hjem mod indbrudstyve i julen? Hvad skal jeg gøre, hvis jeg kommer hjem til et indbrud? Og hvad gør politiet, når jeg anmelder et indbrud?

Mange danske boliger skal være alene hjemme mellem jul og nytår. Derfor kan du mandag 18. december kl. 19 tale med Nordjyllands Politi om efterforskning og ikke mindst forebyggelse af indbrud, når de sender Facebook Live.

De sender både fra politiets Facebook-profil og fra Nordjyllands Politi lokale Facebook-site.

Du kan blandt andet høre politikommissær Sune Myrup fortælle om lokale udfordringer og indsatser mod indbrud. Han flankeres af vicepolitiinspektør Henrik Framvig fra politiets Nationalt Forebyggelsescenter, der giver sine bedste råd til, hvordan du kan sikre dig mod indbrud. Også vicepolitiinspektør Mads Helios fra politiets Særlig Efterforskning Øst deltager: Han fortæller om politiets indsats mod indbrud på nationalt plan.

Indbrudsbekæmpelse er en prioriteret opgave i politiet. Der sker fortsat for mange indbrud i danske hjem, og det har vi en klar målsætning om at lave om på. Oprettelsen af to særlige efterforskningscentre i januar 2017 var et af mange skridt i den retning.

Du kan stille spørgsmål til dem om indbrud, mens udsendelsen kører – eller nu.

Så svarer de i morgen mandag d. 18. december.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Chat med Nordjyllands Politi om sikring mod indbrud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER