IF Skjolds ønske om kunstgræs tæt på at blive en realitet

IF Skjolds ønske om kunstgræs tæt på at blive en realitet

14. december 2017 - kl. 14:16 - af

Anbefales – Så kort kan en beslutning i det kommunalpolitiske system lyde.

I dette tilfælde drejer beslutningen sig om en fremsendt ansøgning fra Idrætsforeningen Skjold i Sæby til Frederikshavn Kommune om et lån på 1 mio. kr. til etablering af en kunstgræsbane på IF Skjolds anlæg på Kjeldgaardsvej.

IF Skjold ønsker at udvikle de eksisterende faciliteter og etablere en kunstgræsbane til gavn og glæde for alle brugere og besøgende i området. Foreningen peger i denne forbindelse på en række interessegrupper, der kan bidrage med at øge aktiviteten i området ved at leje kunstgræsbanen.

Det er IF Skjolds mål at få etableret et belyst kunstgræsareal med en 11-mands fodboldbane. Banen ønskes placeret på arealet, hvor der i dag er en almindelig græsfodboldbane (bane 2) og ved siden af den nuværende opvisningsbane (bane 1).

Kultur- og Fritidsudvalget har på mødet den 8. november 2017 fremsendt sagen med anbefaling til Økonomiudvalget til videre behandling.

Efterfølgende indstillede kommunens økonomidirektør til Økonomiudvalget, at dette udvalg over for Byrådet anbefaler, at ansøgningen om lån imødekommes som et rentefrit lån med afdragsfrihed i 8 år, hvorefter afvikling sker over 7 år, samt at en finansiering af lånet sker gennem en bevilling på 1mio. kr. finansieres af Pulje til prioritering i by og opland.

Og det er altså en sådan anbefaling, Øko0nomiudvalget netop har besluttet at give.

Imødekommes ansøgningen om lån på 1mio. kr. af Byrådet, vil dette lån kunne finansieres af ”Pulje til prioritering i by og opland”. Her henstår 3.748.000 kr. i 2017 som udisponeret.

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjolds ønske om kunstgræs tæt på at blive en realitet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER