Golfklubben: <br>De spiller i snevejr

Golfklubben:
De spiller i snevejr

14. december 2017 - kl. 8:32 - af

Ja man skulle umiddelbart tro det var en ’and’, men den er god nok. I Sæby Golfklub er der også vintergolf, som spilles hver søndag morgen af flere morgenfriske medlemmer.

Søndag den 10. december stod de alle op til en smuk hvid udendørs vinterdyne, og her mødte 13 glade golfspillere op, og de 10 gennemførte vinterbanens prøvelser i det nyfaldne sne, og én af dem lavede sågar 36 point (Emil Schneidereit) ganske vist med vintergolfens lempelige regler, hvilket må siges at være imponerende.

Det anbefales på det kraftigste at spille med orange golfbolde til årstiden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Golfklubben:
De spiller i snevejr'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER