Nordjyllands Beredskab og Falck underskriver kontrakt

Nordjyllands Beredskab og Falck underskriver kontrakt

12. december 2017 - kl. 8:42 - af

Nordjyllands Beredskab og Falck indgår ny 10 årig brandkontrakt pr. 1. januar 2018.

Aftalen omfatter 550 deltidsbrandmænd og 32 brandstationer placeret i de 11 kommuner i Nordjylland. Formand for Nordjyllands Beredskab Arne Boelt er tilfreds med, at aftalen er kommet i hus inden for de økonomiske rammer, som bestyrelsen har sat.

– Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde mellem Nordjyllands Beredskab og Falck. Jeg forventer, at vi blandt andet kommer til at nyde godt af synergierne fra den fælles vagtcentral, siger Arne Boelt.

For konstitueret direktør i Nordjyllands Beredskab, Per Vedsted, har det været afgørende, at der i aftalen er perspektiver og fleksibilitet for fremtidens nordjyske beredskab.
– Aftalen indeholder fælles incitamenter for innovation, som bygger videre på igangværende udviklingsprojekter, siger han. Hos Falck er der også stor glæde over, at et langvarigt nordjysk samarbejde kan fortsætte.
– Vi er stolte over at forsætte samarbejdet med Nordjyllands Beredskab og vil gøre os umage med at sikre at nordjyderne har et stærkt og sammenhængende beredskab af høj kvalitet, siger divisionsdirektør Diana Sørensen.

Falck slukker brand i mere end havldelen af landets kommuner, og rykker årligt ud til omkring 15.000 meldinger om brand. På landplan har Falck tilknyttet cirka 275 fuldtidsansatte og 2500 deltidsansatte brandmænd.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands Beredskab og Falck underskriver kontrakt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER