13 kandidater indstillet til Vækst og Vilje Erhvervsprisen

13 kandidater indstillet til Vækst og Vilje Erhvervsprisen

12. december 2017 - kl. 0:09 - af

13 kandidater er indstillet til Frederikshavn Erhvervsråds Vækst og Vilje Erhvervspris 2017, mens der er hele 7 kandidater til Iværksætterprisen. Vinderne findes ved Vækst og Vilje arrangementet i Det Musiske Hus torsdag den 18. januar 2018.

For 13. gang skal der findes en vinder af Vækst og Vilje Erhvervsprisen i Frederikshavn kommune, som uddeles af Frederikshavn Erhvervsråd ved Vækst og Vilje arrangementet i Det Musiske Hus torsdag den 18. januar 2018. I år er 13 kandidater indstillet til Vækst og Vilje Erhvervsprisen, som kan blive indstillet af de tre lokale erhvervsforeninger, handelsstandsforeninger og Turisthus Nord. Prisen gives til en virksomhed, person eller organisation, som har ydet en ekstraordinær indsats i forbindelse med erhvervsudviklingen i Frederikshavn kommune.

De 13 kandidater til Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2017 er: AVK Tooling A/S, FF Skagen A/S, Harde Staal A/S, Gert Nielsen (koncerndirektør Launis A/S, fmd. for FIA), Benefit Nord, Foldens Hotel Aps, Stena Line, Frederikshavn Havn, Skagenfood A/S, Jobi Værft A/S, MARTEC, Skagen Kunstmuseer S/I og Hr. og Fru. B.

  • Vi oplever igen i år et stærkt, bredt og alsidigt felt af virksomheder og personer, som har været med til at sætte et positivt præg på vores lokale erhvervsudvikling. Formålet med prisen er netop at hylde de dygtige virksomheder og erhvervsledere i vores område, som gør det fantastisk godt og gør en forskel for vores lokalområde, siger Karl Erik Slynge, formand Frederikshavn Erhvervsråd.

Iværksætterprisen
For ottende gang skal der findes en vinder af Iværksætterprisen, som gives til en virksomhed eller virksomhedsleder, som inden for de seneste fem kalenderår har etableret eller overtaget en virksomhed i Frederikshavn Kommune og der igennem bidraget positivt til den erhvervsøkonomiske udvikling. De syv indstillede til Iværksætterprisen er: S. 386 Casilo Aps, Cantona House A/S, Maritime Ship Supply, Crestwing v. Ruth Bloome, Laurentius Aps, Pakhuset, Skagen og Lars Sørensen med kutter Sofie Lykke

  • Vi ser næsten en fordobling af indstillede iværksættere i 2017 sammenlignet med sidste år. Ligesom vi oplever en fremgang på over 50 procent i antallet af personer, der har været igennem iværksætterrådgivning i Erhvervshus Nord. Det er et klart udtryk for, at der er godt gang i iværksætteriet i vores kommune. Det er stor betydning for jobskabelsen i vores område. Vi er imponeret over den risikovillighed og tro på fremtiden, som vi ser hos iværksætterne, siger Karl Erik Slynge.

Vækst og Vilje arrangementet er arrangeret af Erhvervshus Nord, Arena Nord og Frederikshavn Kommune med Spar Nord og Beierholm som hovedsponsorer. Årets indlægsholder er AGF cheftræner David Nielsen mens det musikalske indslag præsenteres af Det Musiske Hus og er lagt i hænderne på Gregers Mogstad fra Sæby.

Om Frederikshavn Erhvervsråd
Frederikshavn Erhvervsråd er bestyrelsen for Erhvervshus Nord. Bestyrelsen består af 13 medlemmer. De tre erhvervsforeninger udpeger hver tre medlemmer (hvoraf én er formanden), Frederikshavn Kommunes økonomiudvalg udpeger to repræsentanter (som er borgmesteren og en repræsentant fra det største oppositionsparti) og DI og LO udpeger hver én repræsentant.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '13 kandidater indstillet til Vækst og Vilje Erhvervsprisen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER