Sæby HK 2. division – sæsonens smukkeste sejr

Sæby HK 2. division – sæsonens smukkeste sejr

11. december 2017 - kl. 8:28 - af

Søndag eftermiddag leverede Sæby HK’s kvinder sæsonens hidtil bedste kamp, da det blev til en overraskende sejr på udebane mod divisionens suveræne tophold Mejrup/Hvam.

-Vi var bagud med 28-27 med godt 1 min. tilbage. Men Maja Drud Nielsen var flyvende i de sidste minutter og scorede 3 gange på vores 3 sidste angreb, fortæller Morten Arvidsson, Sæby HK’s træner.

-Hele holdet fortjener kæmpe ros for en meget disciplineret, modig og offensivt indstillet præstation i alle faser af kampen, roser Sæby-træneren.

Mejrup/Hvam havde i sæsonens første 10 kampe kun mistet 2 point.

De demonstrerede også i søndagens opgør, at de har den største bredde, og er det stærkeste hold i 2. division i denne sæson. Dette på trods af, de ikke ufortjent, tabte til et stærkt kæmpende og smart spillende Sæby hold.

Det blev en god, seværdig, spændende og intens kamp med skiftende føringer til begge hold, og flere gange så det ud til, at hjemmeholdet med 3 målføringer ville rykke afgørende fri, men hver gang kvitterede Sæby hurtigt. Hjemmeholdet kunne dog gå til pausen med en spinkel føring på 17-16.

Efter pausen var det oftere og oftere Sæby, som var i teten med et enkelt mål. Dog så det ud til at førerholdet skulle trække det længste strå, da der manglede 5 minutter af kampen. Selvom Sæby ved 23-23 og 26-26 kunne ha udnyttet et par udvisninger.

– Pigerne viste flot moral, den rigtige indstilling og kæmpede videre. Helt klart en fornem holdpræstation, lige fra begge målvogtere til samtlige markspillere. Helt klart vores i særklasse bedste kamp i denne sæson, slutter Arvidsson, som endnu en gang kunne se 8 spillere på scoringslisten.

Sæby HK holder med sejren julepause på 5.pladsen i 2.division, Mejrup/Hvam-Sæby HK 28-29 (17-16)

Målscorer for Sæby HK:
Josephine Jessen 7, Malene Mølholt 7, Maja Drud Nielsen 6, Pernille Bastian 4, Malene Madsen 2, Camilla Jessen 1, Sabina Bruun 1 og Mette Kjærsgaard 1.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK 2. division - sæsonens smukkeste sejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER