Ostebutik budt velkommen i Østervrå

Ostebutik budt velkommen i Østervrå

11. december 2017 - kl. 8:23 - af

Bunkerost, klosterost, portvin, hybenmarmelade eller noget helt andet – smagsløgene var på overarbejde fredag eftermiddag til indvielsen af Jyske Ost i Østervrå.

Der var stor interesse for at byde de nye forretningsdrivende i Østervrå velkommen. Jane Kristensen og Kim Nielsen åbnede fredag 1. december butikken Jyske Ost på Hjørringvej 447 i Østervrå.

Butikken har fået helt nyt indretning og de mange besøgende ønskede tillykke med det flotte resultat. Gæsterne fik også rig lejlighed til at smage på butikkens sortiment. Jane og Kim havde fået assistance fra deres leverandører, som havde nok at gøre med at fortæller og uddele smagsprøver.

Ost og specialiteter
Hovedbestanddelen af ostene hos Jyske Ost kommer fra Ingstrup Mejeri, og udvalget er særdeles bredt. Dertil kommer et bredt sortiment af oste fra andre producenter. Ostene får selskab af hybenprodukter fra Hybengården i Jerslev, og portugisiske vine samt andre specialiteter fra gårdbutikken Adelino, Flauenskjold. Det er på sigt tanken, at sortimentet gerne må vokse med produkter fra lokale producenter.

Koen Nora
Jyske Ost har en rigtig fin facade ud til Østervrås hovedgade, og blikfanget er koen Nora i fuld størrelse og behørigt indhegnet. Koen har netop fået et navn, efter en lille hurtig budrunde på Facebook. – Der var mange gode bud, men de fleste havde foreslået Nora, fortæller Jane Kristensen, og vi valgte så at trække en ”vinder”, som blev Birthe Vindbæk Andersen, der fredag fik overrakt en Ingstrup Juleost.

Tre dage
Det er Jane Kristensen kunderne finder bag diske hos Jyske Ost, som holder åbent tre dage om ugen – torsdag, fredag og lørdag, og er derudover også åben for salg til storkøkkener, catering o. lign. Kunderne kan følge Jyske Ost på Facebook.

ÅB

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ostebutik budt velkommen i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER