Juleafslutning i Sæby og Omegns Skytteforening

Juleafslutning i Sæby og Omegns Skytteforening

10. december 2017 - kl. 0:55 - af

Efter en travl og god efterårssæson holdt Sæby og Omegns Skytteforening forleden juleafslutning med deltagelse af 50 børn og voksne. Torsdagsklubben med deltagelse af 20 damer og herrer.

Foreningen har i efteråret haft en travl sæson med meget god aktivitet og tilgang af mange nye medlemmer, hvoraf de fleste er piger. Alle er gode skytter og har allerede vist gode resultater ved deltagelse i stævner m.v.

Bl.a. blev Christian Kjeld nr. 1 i klasse BK1 og nr. 2 i mesterskabsskydning i klasse BK1 og Mille Marie Frederiksen nr. 2 i mesterskabsskydning i Juniorklasse 2 ved et stævne i Aalborg for riffel, og ved et stævne for pistol i Vodskov blev Mille Marie Frederiksen nr. 2 i standardpistol og nr. 1 i mesterskabsskydning for standardpistol i juniorklassen. Flere deltager endvidere i et stævne for riffel i Vodskov på søndag og et stævne for riffel i Vester Hassing den 7. januar.

De 2 børnehold i landsdelsturneringen klarer sig fint. Tirsdag den 9. januar har holdene hjemmebane, hvor der kommer 12 skytter fra Sindal og Hjørring.

120 elever fra 5. klasserne i Sæbygårdskolen og Privatskolen har i september og oktober trænet til Skole DM i skydning. I Nordjylland har 1.400 elever fra 5. klasserne deltaget. Ud af disse har de 20 bedste hold (hold á 4 personer) den 18. november deltaget i landsdelsfinalen i Østerild, hvor de 3 bedste hold gik videre til finalen i Vingsted. Fra Sæby havde 1. hold fra Privatskolen og 4. hold fra Sæbygårdskolen kvalificeret sig til deltagelse i Landsdelsfinalen. Ved Landsdelsfinalen opnåede holdet fra Privatskolen en 9. plads.

Ved juleafslutningen for børn og voksne var der uddeling af julepokaler til børne- og juniorklasserne indenfor riffel og pistol. Indenfor riffel  blev julepokalen vundet af Emma Kjeld, som i en handicapskydning opnåede 200 point med 9 kryds-tiere, og indenfor pistol blev julepokalen vundet af Mille Marie Frederiksen, som i en handicapskydning opnåede 300 point.

Ved festskydningen vandt følgende børneskytter præmier: Emma Kjeld, Christian Kjeld, Martin Brovn Nielsen, Dennis Nielsen, Pernille Rasmussen og Victor Bering, og følgende voksne: Preben Haugaard Jensen, Poul Erik Nielsen, Søren Christensen, Lisa Frederiksen og Janne Pedersen.

Efter skydningen hyggede alle sig med æbleskiver, sodavand og gløgg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juleafslutning i Sæby og Omegns Skytteforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER