1.452 Sæby-husstande bruger haven som posthus i julen

Gratis anvendelse. Fotograf Henrik Petit (foto16103) Omdeling af pakker i Roskilde. Pakkepostbud Tommy Sølvbæk på arbejde i Roskilde. Foto fra 20. april 2017.

1.452 Sæby-husstande bruger haven som posthus i julen

8. december 2017 - kl. 8:39 - af

Sidste år købte 51 pct. af nordjyderne julegaver online, men forventningen er, at endnu flere vil gøre det i år. Mens julehandlen på nettet boomer, har mange Sæby-borgere gjort det ekstra nemt for sig selv at modtage julepakkerne. Hele 1.452 husstande i 9300 Sæby er nemlig tilmeldt PostNords gratis pakkeordning Modtagerflex. Det betyder, at de får deres pakker leveret et aftalt sted på adressen, f.eks. i skuret, selvom de ikke er hjemme.  

– I den travle juletid har det stor betydning for de nethandlende, at pakkerne nemt og bekvemt kan modtages. Modtagerflex er populært, fordi man på den måde er sikker på altid at få pakken leveret det aftalte sted, og man kan udskifte turen til posthuset med et smut i skuret, siger Jørgen Fischer, e-handelsrådgiver hos PostNord. 

Modtagerflex er gratis at tilmelde sig og fungerer ved, at postbudet stiller pakken et sted på adressen, som på forhånd er aftalt med pakkemodtageren. Det kan fx være i skuret, ved bagdøren eller hos naboen. Herefter får modtager straks besked om, at pakken er afleveret det aftalte sted. 

På landsplan er næsten 475.000 ud af landets ca. 2,8 mio. husstande tilmeldt Modtagerflex. Man kan tilmelde sig via PostNords app, på postnord.dk/modtagerflex eller hos sit postbud. 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '1.452 Sæby-husstande bruger haven som posthus i julen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER