Tyveri fra sættevogn på rasteplads ved Sæby

Tyveri fra sættevogn på rasteplads ved Sæby

7. december 2017 - kl. 9:55 - af

Tyve kunne ikke modstå fristelsen til at stjæle fra en sættevogn, der var henstillet på rastepladsen Øksenheden v/Frederikshavnermotorvejen, Sæby.

Tyvene skar i tidsrummet mellem tirsdag d. 5 december kl. 14.00 og onsdag d. 6. december kl. 13.30, en presseningen op og klippede plomberingerne til sættevognen over. Der er stjålet 16 pakker m/Löfbergs Centinel kaffe, og en palle med kaffe af ukendt mærke, fra den henstillede trailer.

Hvis du skulle blive tilbudt hælervarer i form af ’billig kaffe’ – så kontakt Nordjyllands Politi på 114.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tyveri fra sættevogn på rasteplads ved Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER