Ny webportal skal samle og brande Sæby

Ny webportal skal samle og brande Sæby

7. december 2017 - kl. 11:41 - af

Det skal være nemmere for indbyggere, tilflyttere og virksomheder i Sæby at orientere sig om handels – og erhvervslivet i byen, lyder ordene fra Sæby Erhvervsforening og Sæby Handelsstandsforening, som netop har lanceret portalen Saeby.dk.

Hvad kan Sæby? Og hvorfor? Det ønsker Sæby Erhvervsforening og Sæby Handelsstandsforening at svare på via en fælles digital indgang for folk, der er nysgerrige på Sæby – og som gerne vil bruge de muligheder, som byen byder på. Portalen skal gøre det nemt, overskueligt og inspirerende at støtte, udvikle og dele lokale initiativer inden for erhverv og handel.

  • Vi har i flere år talt om at gøre noget ved handelsstandens hjemmeside, så den imødekommer brugernes behov og forventninger til indhold. Vi ser det som et oplagt og stærkt signal for byen, at handel og erhverv nu går sammen om en fælles indgang til Sæby, hvor vi brander mulighederne i byen på tværs, fortæller Rune Dam Dyhr fra Sæby Handelsstandsforening og understreger, at brugervenlighed såvel som relevans udgør væsentlige parametre i udviklingen af portalen.

I Sæby Erhvervsforening arbejder man med fem indsatsspor, hvoraf kommunikation er det ene. Her er Saeby.dk tænkt ind som et digitalt tiltag, hvor handel og erhverv skal være synlig og let tilgængelig for indbyggere, tilflyttere og virksomheder.

  • Digital kommunikation er en del af de flestes hverdag. Derfor skal det være en central del af foreningernes kommunikation. Ellers når vi ikke vores målgruppe. Det skal være stedet, hvor vi inspirerer til netværk på tværs. Hvor virksomheder kan blive guidet i forhold til fx erhvervsgrunde, og hvor vi i erhvervsforeningen fx orienterer om, hvor langt vi er med vores indsatsområder og hvad der rører sig i kulissen. Vi er glade for og stolte af, at vi kan lave denne side sammen med handelsstanden, som er et stort aktiv for Sæby, siger Kim Müller fra Sæby Erhvervsforening.

Hjemmesiden er hosted og udviklet i samarbejde med Sæby-firmaet Octokom. I opbygningen af portalen er der lagt vægt på at skabe en gennemsigtig side med let navigation, et stærkt visuelt udtryk og med mulighed for at tilpasse sig de gængse mobiltyper på markedet, så man kan hente informationer om byen uanset, hvor man er.

En kommentar til “Ny webportal skal samle og brande Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ny webportal skal samle og brande Sæby”

  • Kan der ikke laves en side, hvor man kan komme med gode idéer?
    Har så mange idéer til at fremme Sæby. 🙂
    Det kan godt være de fleste bliver skudt ned, men så behøver jeg da ikke gå og tænke på dem mere. 🙂

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny webportal skal samle og brande Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER