Julebåden med julemanden kommer til Sæby søndag

Julebåden med julemanden kommer til Sæby søndag

7. december 2017 - kl. 8:24 - af

Men allerede lørdag d. 9. december er der atter aktivitet i Sæby Handel. Aktiviteterne fortsætter i julehusene fra kl. 10 – 14, og mens mor og far køber julegaver, ja så kan børnene lave slikkepinde i julemandens hus sammen med Matas og Torvets Chokolade & Kaffe.

Sæby har naturligvis også besøg af den lokale julemand mellem kl. 10- 12. Alt det kan nydes i Sæby til dejlige julemelodier, der strømmer ud over det smukke torv og butikkerne har åbent til kl. 14.00

Søndag kl. ca. 13.00 ankommer julemanden med julebåd til Sæby havn med nisseorkester. I samlet trop går paraden til byens Torv, hvor nisseorkesteret giver et par strofer, mens julemanden deler julegodter ud til alle fremmødte børn.

Kl. 15.00 er der børneaktivitet i julemandens hus, et arrangement som Sæby Kirke står for.

Bimse og Bamse kan også mødes mellem kl. 12 -16 rundt omkring i byens gader. Julehusene og butikkerne holder åbent kl. 12 – 16.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julebåden med julemanden kommer til Sæby søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER