Skal du i år være alene Juleaften?

Skal du i år være alene Juleaften?

6. december 2017 - kl. 8:15 - af

Foreningen bag juleaftensarrangement spreder i disse dage det glade budskab om Juleaftensfest på Hotel Viking, hvor alle borgere, fortrinsvis fra Sæby gl. Kommune inviteres til at deltage.
Tidligere års initiativtager til juleaftensfesten, Henning Christensen har valgt af helbredsmæssige årsager at træde tilbage. Det er lykkedes foreningen, der står bag, at få Margit Djørup, Hanne Christensen og Bente og Hans Overgaard til at være værter juleaften. Dørene åbnes kl. 17.00 søndag d. 24.

Der lægges op til en god traditionel dansk juleaften, hvor pakken består af and og flæskesteg, ris á la mande (m/ mandelgave), konfekt og kaffe, juleevangeliet, dans om træet, sange, julehistorier fra da farfar var ung og sidst men ikke mindst gaver til alle. Vi har i år været så heldige at få Børge Rytter til at underholde med at spille nogle af julens melodier på sin sav.

Der bliver således lagt op til at både krop og sjæl kan blive mættet i løbet at en forhåbentlig dejlig aften. Vi sørger for rammerne, men det er jo som bekendt deltagerne der skaber festen, siger Hans Overgaard. Vi håber og forventer, at der kommer mindst lige så mange som tidligere år, hvor deltagerantallet var på 60-70 personer.

Takket være fine betingelser på Hotel Viking, donationer og gaver fra Roblon Fonden, Lions Club, Civitan Club, Nordjyske Bank, Spar Nord, Sparekassen Vendsyssel, Danske Bank, Kalhøj samt Kop & Kande kan festen gennemføres gratis for deltagerne, siger Hans Overgaard.
Man kan tilmelde sig hos Røde Kors Genbrugsbutik på Krystaltorvet i Sæby eller kontakte Hans Overgaard på telefon 40359331.

Plakat Juleaften

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal du i år være alene Juleaften?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER