Sæby HK’s 2 division damer tilbage i top 5

Sæby HK’s 2 division damer tilbage i top 5

5. december 2017 - kl. 12:51 - af

Forrige weekend havde Sæby HK meget, meget vanskeligt ved at score på et hav af 100 % chancer, hvilket resulterede i et unødigt og ærgerligt nederlag til Oddense/Otting.

Der var således et revanche hungrene hold, som gik på banen i søndagens kamp mod Hornslet.

Det blev også til en sikker sejr, men en sejr, der burde have været meget større. Sæby satte sig på kampen fra starten af bragte sig hurtigt foran 6-2, senere 9-4, men som flere gange tidligere i sæsonen, lod Sæby HK modstanderen komme tilbage i kampen. Således var en sikker føring på 13-7 blevet reduceret til 13-10 ved pausen.

Efter pausen skabte mange gode redninger fra Ditte Sørensen grundlag for flere contra angreb. Venstre fløjen Sabine Bruun spillede sin hidtil bedste kamp i sæsonen. Hun var sammen med bagspilleren Malene Mølholt hjemmeholdets bedste, begge modigere end hidtil set.

Mette Kjærsgaard meldte sig også ind i kampen og der blev skabt en sikker føring på 23-16 små 10 minutter før slutfløjtet, men som i 1.halvleg slap hjemmeholdet grebet, og gæsterne fra Djursland fik pyntet betragtelig på resultatet, kampen endte 24-21.

”Vi misbruger ganske enkelt for mange store chancer, hvilket har kostet os en del point i denne sæson. Det gjorde det ikke i dag, men vi er nød til at forbedre os i den ikke helt ubetydelige detalje at score på vores åbne chancer”, mente Sæby HKs træner Morten Arvidsson efter kampen.

”Sejren i dag gav god afstand til nedrykningspladserne, men vi mangler noget stabilitet igennem kampene og fra kamp til kamp, det håber jeg vi kan få i de sidste 12 kampe”, slutter Sæby HK træneren.

Med sejren søndag eftermiddag mod Hornslet, rykkede Sæby HK tilbage i top 5.

Målscorer for Sæby HK: Mette Kjærsgaard 5, Malene Mølholt 5, Sabina Bruun 4, Lykke Frihauge 4, Josephine Jessen 3, Pernille Bastian 2 og Malene Madsen 1.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK's 2 division damer tilbage i top 5' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER