Skatteminister besøgte Hotel Viking i Sæby

Skatteminister besøgte Hotel Viking i Sæby

4. december 2017 - kl. 15:40 - af

Hotel Viking i Sæby havde mandag formiddag besøg af skatteminister Karsten Lauritzen, der skulle mødes med hotellets direktør Brian Fabricius samt med Horestas politiske direktør Kirsten Munch Andersen.

De tre skulle efter en rundvisning drøfte nogle af de temaer, der er vigtige for turismeerhvervet. Blandt andet ”truslen” fra AirBnB og høje afgifter.

Direktør Brian Fabricius fortæller: ”Vi havde fint besøg på det bette badehotel i dag. Skatteminister Karsten Lauritzen var forbi til en snak om at drive hotel i provinsen, samt de glæder og udfordringer der kan være i forbindelse med det. Han fik selvfølgelig helt konkrete forslag til forbedringer med hjem til borgen”.

Skatteminister_1 Skatteminister

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skatteminister besøgte Hotel Viking i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER