SparV inviterede til julehygge og pølsesnak

SparV inviterede til julehygge og pølsesnak

3. december 2017 - kl. 9:20 - af

Fredag den 23. november fra kl. 18.00 – 21.00 til Black Friday havde Sparekassen Vendsyssel i Sæby stillet en pølsevogn op på Torvet. Her blev der delt masser af gratis hot dogs ud til alle dem, som i forvejen var i byen for at spare penge, og der var også konkurrencer for børn i alle aldre. Et meget vellykket arrangement, som bestemt må gentages.

Torsdag den 30.november fra kl. 15.00 – 17.30 havde Sparekassen Vendsyssel inviteret alle deres unge Spirekunder i alderen 0-12 år til julehygge i den lokale afdeling. Der blev udleveret en julekalender med små Ritter Sport chokolader, som de kunne tage med hjem og nyde i december.

I Sæby afdeling var der julehygge med pebernødder, slik, saftevand og en masse andet for børn og voksne og en tegnekonkurrence om en taske fyldt med gode sager. Denne blev vundet af Mathilde Asp. Afdelingen var fyldt med forventningsfulde børn og deres forældre, og der blev udleveret 200 kalendere.

SparV i Sæby takker børn og voksne for et flot fremmøde, og en rigtig hyggelig aften til Black Friday og eftermiddag til julehygge.

HUSK at vi i december måned kvitterer med fire stk. Klitnisse fra Skagen Bryghus for hvert møde, vi holder med nye kunder. Så kig ned i butikken eller ring 82 22 93 00, så finder vi tid til et møde!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SparV inviterede til julehygge og pølsesnak' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER