Dorte Stigaard stopper som koncerndirektør i RN

Dorte Stigaard stopper som koncerndirektør i RN

3. december 2017 - kl. 0:04 - af

Efter 15 år i direktionen i henholdsvis Nordjyllands Amt og Region Nordjylland stopper Dorte Stigaard som koncerndirektør på grund af nyt job. Dorte Stigaard tiltræder 15. januar som innovationsdirektør ved Aalborg Universitet. 

Lang karriere i amt og region
I Region Nordjyllands direktion har koncerndirektør Dorte Stigaard senest haft direktionsansvar inden for sundhedsinnovation, sundhedsaftaler og kommunesamarbejde, HR, kommunikation, IT og digitalisering samt miljø, kollektiv trafik og uddannelse. Derudover har hun de seneste par år været formand for Regionernes Sundheds-IT, RSI, og næstformand i den nationale bestyrelse for sundheds-IT.

Dorte Stigaard blev ansat som undervisnings- og kulturdirektør i det daværende Nordjyllands Amt i august 2002, og da amterne startede overgangen til regioner i 2006, blev Dorte Stigaard direktør med ansvar for regional udvikling samt flere af hendes nuværende ansvarsområder. Hun har endvidere været konstitueret som regionsdirektør i en tre måneders periode i 2015 op til ansættelsen af den nuværende regionsdirektør Svend Særkjær, som har sat pris på samarbejdet med Dorte Stigaard.

– Dorte har arbejdet dedikeret og konsekvent for at skabe et sammenhængende Nordjylland, og hun er ledelsesmæssigt gået forrest på en lang række strategiske områder gennem en god og konstruktiv dialog med politikere og samarbejdspartnere i og uden for regionen. Dorte har ydet en fantastisk indsats for regionen, og vi ønsker hende al mulig held og lykke med det nye job og ser frem til det fremtidige samarbejde, siger Svend Særkjær.

15 fantastiske år
58-årige Dorte Stigaard stopper i Region Nordjylland med udgangen af december, og 15. januar tiltræder hun sin nye stilling som innovationsdirektør ved Aalborg Universitet.

– Det har været 15 fantastiske år i Region Nordjylland i en organisation præget af kompetente folk, godt samarbejde, højt til loftet og gensidig respekt og tillid hele vejen rundt. Og jeg har sat stor pris på samspillet med politikerne og alle de mange samarbejdspartnere regionalt og nationalt. Men alt har sin tid, og jeg glæder mig til i det nye år at tiltræde som innovationsdirektør på Aalborg Universitet og blive en del af direktionen der. Jeg ser frem til at lære nyt og møde nye mennesker, men også til at prøve mange års erfaring med ledelse, innovation, samarbejde og forandringsprocesser af i en helt ny kontekst og med nye – og også kendte – samarbejdspartnere, siger Dorte Stigaard.

Regionsdirektør Svend Særkjær vil efter nytår indtil videre overtage Dorte Stigaards referencer og særlige ansvarsområder, og økonomidirektør Roeland Victor Løfberg vil indgå i direktionen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dorte Stigaard stopper som koncerndirektør i RN' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER