Nybolig tager robotten i hånden<br>…

Nybolig tager robotten i hånden

2. december 2017 - kl. 0:05 - af

Robotteknologi er blevet hverdag i mæglerbranchen, men man bør som boligsælger være kritisk, når man vælger den løsning, der skal markedsføre ens bolig, siger lokal mægler. Der er nemlig stor forskel på, hvor effektive de forskellige digitale løsninger er.

-Vi er ikke kommet dertil, hvor en robot kan sælge en bolig på egen hånd, men vi kan på den anden side heller ikke komme uden om dem i forbindelse med et vellykket boligsalg.

Sådan lyder det fra indehaver af Nybolig Sæby, som med succes har brugt robotteknologi i over et år, når han markedsfører boliger på nettet. På Nyboligs hjemmeside er antallet af besøgende på boligemner fordoblet siden 2016, hvor Nyboligs forretninger begyndte at bruge et nyt værktøj.

– Dybest set er en robot et stykke software, som forenkler og optimerer processer og ikke en stor klodset blinkbunke. De boliger, jeg har markedsført med den algoritme, vi bruger i Nybolig, har gjort, at antallet af klik på vores boligannoncer er mangedoblet, og det må jo betyde, at de boliger opnår større synlighed. Det er i hvert fald det, jeg oplever, siger Carsten Jørgensen.

Ifølge Carsten Jørgensen er boligmarkedet i gang med en digital revolution, hvorfor man som boligsælger bør undersøge, om ens ejendomsmægler har de nyeste digitale løsninger.

– Over 3,5 mio. danskere er på de sociale medier, så det er selvfølgelig også der, man i mange tilfælde kan finde køberen til sin bolig. De fleste mæglere tilbyder digital markedsføring, men jeg synes, det er vigtigt, at man undersøger, at man ikke skyder gråspurve med kanoner med tilfældige bannerannoncer, men i stedet målretter sin annoncering med kirurgisk præcision, som man faktisk kan med den rette software, siger Carsten Jørensen, Nybolig Sæby, som derfor anbefaler, at man undersøger markedet grundigt, inden man vælger mægler.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig tager robotten i hånden
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER