Pynt og grønt blev til dekorationer i SFO

Pynt og grønt blev til dekorationer i SFO

1. december 2017 - kl. 15:41 - af

SFO, der står for skolefritidsordningen, havde inviteret børn med forældre og bedsteforældre til jule- klippe og pyntedag fredag 1. december på Stensnæsskolen i Voerså. Både børn og voksne havde været i skoven og haverne, for at finde hvad der skulle bruges af de mest naturlige og velegnede produkter.

Efter den første times tid, dukkede den ene flotte dekoration med både grene og kalenderlys efter den anden op fra dekorationsbordene. Det lyste ud af børnene, at de var veltilfredse, og der var stolthed at spore.

Morfar du er æsel
Felix på 6 år var ikke gået i gang med at lave dekorationer, for han ventede på at mormor dukkede op, for hun skulle hjælpe ham. I mellemtiden havde han udfordret morfar i at spille æsel.

Plads på gulvet
Ved pyntebordene var der rigelig med trængsel for en lille pige. Hun fandt selv løsningen, ved at finde det papir frem hun skulle bruge samt saks, og så kom der den ene flotte figur ud af det efter den anden.

Udlevering af pynt
Al julepynt og grønt var samlet i en bod, og her kunne både børn og voksne henvende sig til bestyreren af boden, der var en af pædagogerne fra SFO, Dorthe Linde Jørgensen, for at få udleveret hvad der var brug for.

Saft- og kaffepause
Tre timer i et stræk er lang tid at lave dekorationer uden pauser. Derfor var der indrettet et lokale med masser af saftevand, kage og hjemmebagte småkager til fri afbenyttelse, som blev benyttet i stor stil.

Jul til tiden
Flere af børnene glædede sig til at komme hjem og tænde kalenderlyset. Man skulle jo nødigt komme bagefter, og der bliver med stor garanti holdt nøje orden på datoerne i denne tid. I hvert fald de første 24 dage af måneden.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pynt og grønt blev til dekorationer i SFO' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER