Fashion for kids får endnu en indehaver

SONY DSC

Fashion for kids får endnu en indehaver

1. december 2017 - kl. 10:13 - af

Børnetøjsforretningen Fashion for kids skiftede lige efter sommerferien navn fra Den Blå giraf til et mere moderne og opdateret navn Fashion for kids, og nu er der igen nyt.

Til januar bliver der to medejer af butikken. Hvor der tidligere kun var en ejer, nemlig Monica Nielsen, bliver Ann Fredborg den nye medejer, og hun glæder sig meget til at blive selvstændig. Hun har været at finde i butikken gennem de sidste par år og kender kundegruppen særdeles godt.

Tilmed skal der ske en større ombygning af de nuværende lokaler. Derfor vil der i det nye år, støve og rode lidt mere end der plejer.

Der skal være plads til nye mærker og generelt et større udvalg, og både Monica og Ann tror på, at Sæbynitterne vil støtte dem endnu mere, når de nu bl.a. får både Hummel, Wheat, Lego Wear, interiør og fodtøj til små og store børn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fashion for kids får endnu en indehaver' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER