Christina Lykke: Rørt og ydmyg efter valgresultatet

Christina Lykke: Rørt og ydmyg efter valgresultatet

28. november 2017 - kl. 8:37 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Christina Lykke.

Jeg vil gerne takke de vælgere, der ved valget forleden stemte på SF.
Efter omstændighederne fik SF et acceptabelt valg, og når man tager den imponerende borgmestereffekt i betragtning, er vi tilfredse med, at vi holdt skansen og at jeg fik det 4. bedste personlige valg. TAK! 
Vi opnåede status quo i forhold til valget i 2013.
SF har måttet afgive B&U-formandsposten til en socialdemokrat. 
Jeg har været i spidsen for udvalget i en økonomisk ekstrem hård periode og Jeg er selvfølgelig personligt ked af at ikke være for bordenden når der er lysere tider i sigte. men SF har stadig sæde i udvalget, og den mangeårige kontakt til medarbejdere, forældre og elever i skoler, fritidsordninger og daginstitutioner vil således kunne videreføres og vi vil fortsat kæmpe for at pengene fordeles rigtigt.
Som ny formand for Sundhedsudvalget vil jeg følge op på det dygtige arbejde, som Anders Broholm har udført, men jeg vil naturligvis også udvikle området og sætte nye mål for sundheden i Frederikshavn Kommune. Jeg glæder mig til at trække i et nyt sæt arbejdstøj og komme igang med sundhedsområdet i Frederikshavn kommune. 
Det nye politiske landskab i Nordøstvendsyssel giver stof til eftertanke. Fra at have været tungen på vægtskålen skal venstrefløjen nu til at manøvrere i et byråd med absolut socialdemokratisk flertal. Vi lykønsker borgmesteren med det flotte, personlige valg og kvitterer for hendes udmelding om at ville inkludere også venstrefløjen i kommende beslutninger. 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Christina Lykke: Rørt og ydmyg efter valgresultatet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER