Fantastisk julekoncert med Ann-Mette Elten

Fantastisk julekoncert med Ann-Mette Elten

27. november 2017 - kl. 12:41 - af

Søndag aften kunne mere end 400 gæster opleve den smukkeste julekirkekoncert i Sæby Kirke.

Ann-Mette Elten leverede små historier krydret med et meget bredt repertoire af både danske og udenlandske sange og salmer. Godt fem kvarter varede koncerten, og Ann-Mette var flere gange årsag til gåsehud i stor stil hos de fremmødte.

En helt igennem fantastisk oplevelse, der, som det blev sagt fra solisten, kunne skabe lidt fred og ro inden den travle juletid, hvilket man må sige lykkedes til fulde.

Ann-Mette Elten modtog stående klapsalver fra de fremmødte og kvitterede da også med hele 3 ekstranumre, inden aftenen blev rundet af.

Vagn Kragelund fra Lions Club Sæby, der var arrangør af koncerten, takkede de lokale firmaer og forretningsdrivende for deres velvillige støtte til koncerten og løftede sløret for næste års julekirkekoncert, der byder på ingen ringere end Kurt Ravn som solist.

Så sæt allerede nu X ved første søndag i december 2018.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fantastisk julekoncert med Ann-Mette Elten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER