Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

23. november 2017 - kl. 0:03 - af

Velkommen til denne velbeliggende landejendom på 1,4 hektar beliggende lige udenfor byskiltet til Hørby. Ejendommen ligger med gåafstand til offentlig transport både til Sæby og Hjørring. I Hørby finder du både indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.

Naturskøn og præsentabel ejendom.

Stuehuset er totalrenoveret og vandskuret med sort glaseret tegltag, og med maghoni/termoruder fra 2003. I tilknytning til ejendommen finder du en flot have samt en sydvendt ugeneret terrasse. Her har du sol hele dagen samt en rigtig god udsigt. Her får du samtidig en stor garage med dobbelt elport, rigtig godt værksted og stort udhus med plads til heste eller anden fritidsaktivitet. Indenfor det seneste år er der skiftet pillefyr.

Stuehuset indeholder: Stort bryggers til den store familie, nyere køkken i åben forbindelse med spiseplads med et fantastisk lysindfald, her er fyrretræs plankegulv og trappe til 1. salen samt stort badeværelse med spabad samt et rigtig godt værelse. Stuen er nedsænket, rummelig og med en rigtig god udsigt over haven. 1. salen er indrettet med repos, 2 værelser samt lyst badeværelse og soveværelse med walk-in. Alt ialt et rigtig flot stuehus, som fremstår i en rigtig god vedligeholdelsesmæssig stand inde som ude.

Ugens bolig – se mere her 

Mægler:
Sagsnr. 93004312
Type: Boliglandbrug
Boligareal: 206
Grundareal: 14.180
Rum: 6
Værelser: 4
Antal plan: 1½
Byggeår: 1935
Energimærke: E
Pris: 2.098.000
Ejerudgifter: 1.862

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER